Daca ai primit, conform OUG 70 din 14 mai 2020 un voucher valabil pentru spectacolele unui singur organizator, poti urmari evenimentele viitoare ale organizatorului accesand link-ul primit in mailul cu codul de voucher. Acel link este updatat pe masura ce organizatorul adauga noi evenimente, asa ca poti urmari mereu updates pe pagina cu evenimentele acestuia.
Voucherul tau este valabil pana la data de 30 septembrie 2021.Voucherele sunt "cu rest", asa ca le puteti folosi pentru a cumpara bilete la mai multe concerte, dupa fiecare utilizare primind un alt voucher pentru diferenta.

Daca ai primit un cod de voucher valabil pe toate evenimentele disponibile pe platforma iaBilet.ro, poti achizitiona bilete la oricare dintre evenimentele afisate pe site, fara a te limita la un singur organizator.
In situatia in care noua comanda este mai mare decat valoarea voucherului, diferenta se poate achita prin orice modalitate de plata regasita pe site-ul nostru. In cazul in care nu consumati toata suma disponibila, atunci diferenta nu este rambursabila.
Voucherul poate fi folosit pentru o singura comanda si este valabil 365 de zile de la data emiterii acestuia.

In momentul in care doresti sa participi la un spectacol si vrei sa folosesti codul tau de voucher, este suficient sa mergi in pagina evenimentului, sub tarifele disponibile, sa dai click pe “Dacă ai un cod de voucher, click aici” si sa introduci codul in campul afisat.