Pentru acest lucru te rog sa trimiti la adresa contact@iabilet.rourmatoarele dup ace semnam contractul:  

- numele complet al fimei care organizeaza evenimentul

- nume eveniment  

- locatie (oras, club, etc.) 

- daca e sala cu locuri fixe pe scaune si doriti sa se poata selecta un anumit loc (va rog sa trimiteti harta salii, te rog) daca nu, nu este nevoie  

- afis cu logo-ul iabilet.ro - am atasat logo-ul in acest mail - Text de pus jos, pe afis: Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco si Diverta.  

- imagine principala, reprezentativa pentru eveniment / cu trupa - format jpeg in format 4:3  

- comunicat de presa - care sa contina si textul scris de mine mai jos   

- categorii de bilete  

- preturi bilete  

-  perioade de sale  

-  serii fiscale pentru fiecare categorie in parte (daca nu ai serii, putem sa punem noi seriile si sa ti le comunicam ulterior)  

- in cazul in care ai nevoie sa te ajutam cu intocmirea documentelor pentru declarare serii, te rog sa specifici asta in mod express in mail. Dupa ce le primesti de la noi, trebuie sa trimiti pe cineva de la tine sa le depuna la Directia de Taxe si Impozite Locale la sectorul / orasul pe raza caruia are loc evenimentul respectiv. E important!  

Toata comunicarea se va realiza doar pe adresa contact@iabilet.ro indiferent de subiectul acesteia, te rog.

ATENTIE: Pentru un confort al clientilor dvs dar si ai clientilor nostri, pentru evenimentele cu hartă va rugam sa verificati corectitudinea locurilor si hartilor urcate pe iabilet dar si ca aveti si ati trimis catre noi harta corecta a locatiei. Anumite locatii isi poti schimba configuratia si pot aparea probleme cu locuri lipsa. Pentru locatiile unde organizatorul "pune" locuri / scaune pe teren/gazon, va rugam sa va asigurati ca numerotarea acestora de pe iabilet este conforma cu cea data de dumneavoastra.